Cluj: Brazii de Crăciun, ridicaţi gratuit şi duşi la reciclat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două firme care se ocupă de curăţenie în oraş vor ridica gratuit brazii de Crăciun aruncaţi după sărbători la gunoi. Aceştia vor fi dus la reciclare.

Primăria Cluj-Napoca va transporta gratuit pentru clujeni brazii de Crăciun, prin cei doi operatori de salubritate care operează pe raza municipiului. Brazii recuperaţi de la populaţie vor fi preluaţi de Rosal Grup şi Bratner Servicii Ecologice şi trimişi la Staţia de Compost de la Dej.

Clujenii mai pot depozita aceşti brazi pentru a fi ridicaţi gratuit până sâmbătă, 15 ianuarie 2011, inclusiv, la toate punctele gospodăreşti de pe raza muncipiului pentru ca de duminică, 16 ianuarie 2011, fiecare dintre operatorii de salubritate să-i ridice gratuit de pe sectorul său.

Începând de luni, 17 ianuarie 2011, se revine la programul normal de ridicare a deşeurilor. „Brazii ridicaţi după această dată vor fi transportaţi contra cost, conform contractelor de salubritate încheiate de asociaţiile de proprietari cu operatorii de salubritate SC Rosal Grup SRL şi SC Bratner Servicii Ecologice SA“, anunţă primăria.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite