Clubul Erasmus, punte între studenţii români şi străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii clujeni de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) care au fost plecaţi cu burse Erasmus în străinătate s-au oferit să îi sprijine în noul an universitar pe studenţii străini veniţi prin acelaşi program la noi în ţară.

Ei îi vor ajuta pe cei veniţi la studii la Cluj să se adapteze mai uşor în România, dar îi vor ajuta cu sfaturi şi pe colegii din România care se pregătesc să plece cu burse în străinătate.

Toate acestea sunt posibile graţie Clubului Erasmus din cadrul USAMV, care a fost inaugurat miercuri seară şi va funcţiona în incinta Clubului Agronomia. Clubul Erasmus îşi propune ca, în cadrul întâlnirilor ce vor avea loc în ultima joi din fiecare lună, să organizeze manifestări culturale şi ştiinţifice, precum şi conferinţe.

De asemenea, a fost lansat un concurs prin care studenţii sunt îndemnaţi să creeze o siglă şi un logo pentru club. Ultima zi de depunere a propunerilor este 15 iunie, iar evaluarea lucrărilor va avea loc în perioada 15-20 iunie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite