Cluj: Cleopatra Stratan revine pe scenă după patru luni de pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Cleopatra Stratan revine pe scenă după patru luni de pauză
Cluj: Cleopatra Stratan revine pe scenă după patru luni de pauză

Aceasta va susţine un concert, alături de tatăl ei, la Polus Center, cu ocazia aniversării a doi ani de la deschiderea centrului comercial.

Toţi clujenii care vor trece pragul centrului comercial duminică şi vor face cumpărături de minim 100 de lei, vor primi pe loc un cadou din partea unuia dintre magazinele Polus Center.

„Va exista o Patrulă a Cadourilor care-i va depista pe aceşti clienţi ai noştri, care vor câştiga pe loc unul din miile de premii oferite de către Polus Center şi partenerii săi”, a declarat Adrian Oancea, purtătorul de cuvânt al Polus Center.

Sărbătoarea va fi marcată printr-un recital susţinut la ora 19.00 de Cleopatra şi Pavel Stratan. Fiica lui Pavel este cunoscută pentru raritatea concertelor la care participă. Aceasta nu a mai urcat pe scenă de aproximativ patru luni. „Cleopatra va cânta doar patru piese, pentru că e totuşi un copil, nu un artist profesionist”, a explicat Cristi Stan, producătorul evenimentului.

400 de kilograme de tort

După concertul de 40 de minute al celor doi, va avea loc ceremonia de tăiere a tortului aniversar pe care Polus Center l-a pregătit special pentru participanţi. Este vorba de 198 de torturi, cu o greutate totală de 400 de kilograme.

Organizatorii se aşteaptă la un număr de peste 50.000 de oameni, cu ocazia evenimentului aniversar. Cei mici vor avea parte pe parcursul întregii zile de o serie de sesiuni de face-painting şi modelaj de baloane.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite