„U“- Arieşul 3-0. Niculescu a reuşit execuţia zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a învins Arieşul Turda cu scorul de 3-0, într-un meci amical disputat astăzi, la ora 11, pe stadionul „Clujana“. Golurile au fost înscrise de Claudiu Niculescu, Adrian Cristea şi Vlad Morar

„U“ a profitat de cele două săptămâni de pauză în campionatul intern şi şi-a programat o partidă amicală cu Arieşul Turda. Pentru tehnicianul Ionuţ Badea a fost momentul ideal pentru a-şi vedea la joc o serie de juniori, de la care se aşteaptă să facă pasul spre prima echipă în viitorul apropiat. Astfel, în partea a doua a meciului, tineri precum Vlad Morar, Andreas Calcan, Viorel Ionaşcu sau Cristian Păcurar au primit şansa de a demonstra că se poate miza pe ei.

Scorul a fost deschis de Claudiu Niculescu, fostul dinamovist reuşind o execuţie superbă, de la 25 de metri, cu piciorul stâng, la colţul lung al porţii apărate de Pantea, cu două minute înainte de pauză. În repriza secundă, Cristea a majorat diferenţa cu un şut de la 30 de metri, cu largul concurs al goal-keeperului turdean, pentru ca tabela să fie închisă de juniorul Morar, cu un şut cu piciorul drept de la 20 de metri, pe sub portar.

Badea a trimis în teren următorul unsprezece: Boşneag- Buhuş, Abrudan, Pele, Mendy- Delgado, Păcurar, Bazzi, Cojocnean- Niculescu, Machado. Pe parcurs, pe lângă cei patru juniori, au mai intrat şi Matache, Unguruşan, Cucui, Vasile Gheorghe, Cristea şi Tony.

„Meciul cu Dinamo va fi total diferit şi cu siguranţă lucrurile nu vor sta la fel precum astăzi. Am testat o serie de juniori care fac parte din planurile noastre şi s-au achitat foarte bine de sarcini. Astăzi am folosit sistemul 4-4-2, dar la Universitatea mai este compatibil şi sistemul 4-2-3-1, dar şi în funcţie de adversar decid formula de joc“, a declarat la final antrenorul Ionuţ Badea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite