Claudiu Niculescu - "U" Cluj: „Am avut emoţii de parcă aş fi debutat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei "U" Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat după partida Dinamo - Universitatea Cluj, scor 3-4, că la acest meci a avut emoţii de parcă acum ar fi debutat în Liga I şi că simte că aceasta a fost ultima sa partidă din carieră pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"A fost greu, am avut emoţii de parcă acum aş fi debutat în Liga I. Mă bucur că am revenit pe acest stadion, unde am jucat împotriva echipei mele de suflet. Chiar dacă s-a speculat mult înaintea acestui meci, eu mi-am dorit să joc, pentru că am vrut să dovedesc că sunt un jucător profesionist.

Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru felul în care m-au primit, asta arată că nu au uitat ce am făcut pentru această echipă, sunt nişte oameni extraordinari. Se poate spune că a fost unul dintre cele mai grele momente din cariera mea şi mă bucur că am reuşit să ies cu fruntea sus. Îmi pare rău pentru foştii mei colegi, pentru că erau pe un drum bun", a spus Claudiu Niculescu.

Referitor la faptul că nu s-a bucurat la cele două goluri marcate în meciul de aseară, jucătorul a menţionat: "Nu se poate explica în cuvinte ce am simţit când am marcat şi era normal să nu mă bucur. Dar, asta îmi este meseria, până la urmă trebuie să fac tot ce pot pentru echipa mea, avem mare nevoie de puncte".

Claudiu Niculescu a adăugat că simte că acesta a fost ultimul său meci din carieră jucat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Acesta a fost ultimul meci oficial pe acest stadion, pentru că la anul, când va expira înţelegerea cu Universitatea Cluj, chiar dacă am opţiune de prelungire pentru încă un sezon, nu ştiu exact ce voi face. Însă eu aşa simt, că a fost ultimul meci", a spus atacantul formaţiei clujene.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite