Claudiu Niculescu: „Mi-am pierdut cunoştinţa câteva momente”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Claudiu Niculescu, care a fost accidentat în timpul meciului CFR - Universitatea Cluj şi a avut nevoie de mai multe minute de îngrijiri medicale, a declarat, la finalul partidei, că şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente după ce a fost faultat şi că şi-a revenit abia în ambulanţă.

"Mi-am pierdut cunoştinţa imediat după acea lovitură în piept şi mi-am revenit abia în ambulanţă, după o serie de analize. Nu aş putea să vă explic în termeni medicali diagnosticul primit, mă bucur că m-am întors pe teren chiar când echipa a egalat.

Cadu a degajat o minge, apoi tot ce-mi amintesc e că am primit o lovitură puternică în plex, am rămas fără aer, eram pe punctul să-mi înghit limba şi am avut câteva minute în care mi-am pierdut cunoştinţa. Nu ştiu dacă a făcut-o intenţionat sau nu. Acum sunt fericit pentru că ne-am întors cu un punct", a spus Claudiu Niculescu.

Referitor la partida cu CFR, Niculescu a precizat că astăzi s-a văzut că "U" este echipa Clujului. "Azi s-a văzut că «U» e echipa Clujului. Ne-am simţit ca acasă şi vreau să le mulţumesc fanilor noştri care merită să aibă o echipă care să obţină performanţă. Nu am văzut în viaţa mea o galerie care să-şi încurajeze echipa prin intermediul boxelor.

Mi-aş fi dorit foarte mult să marchez, dar e bine că s-a întâmplat aşa. Fix atunci intrasem în vestiar, dar cred că incidentul respectiv a fost cauzat de arbitraj. Au fost câteva momente neclare, inclusiv la faza golului CFR-ului. Azi am câştigat un punct şi mulţi suporteri", a mai spus jucătorul.

La rândul său, fundaşul formaţiei CFR, Ricardo Cadu, care l-a lovit pe Niculescu la faza din minutul 68, a declarat că s-a speriat "foarte tare".

"L-am lovit pe Niculescu în piept şi recunosc că m-am speriat foarte tare. A fost un meci greu, au venit mulţi fani la stadion. Despre acel incident de la pauză n-am auzi nimic, dar probabil tensiunea şi-a spus cuvântul", a menţionat Cadu.

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Adrian Cristea, a declarat că ar trebui să se ia măsuri împotriva lui Cadu: "Cred că ar trebui să se ia măsuri împotriva lui Cadu, nu speram că în 10 oameni vom reveni, dar mă bucur că am obţinut acest punct. Nu e normal ca un finanţator şi un antrenor să se ia la bătaie, au fost mulţi nervi".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite