Claudiu Niculescu: "La meciul cu Rapid, pe banca noastră va sta un antrenor cu licenţa Pro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu crede că „U“ Cluj este mult mai puternică acum
Claudiu Niculescu crede că „U“ Cluj este mult mai puternică acum

Antrenorul interimar al formaţiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, miercuri, că la partida pe care formaţia sa o va disputa, în deplasare, cu Rapid Bucureşti, pe banca tehnică a clujenilor va sta un antrenor cu licenţa Pro.

"Nu ştiu dacă voi juca în meciul cu Rapid. Cert este că, de luni, va veni un nou antrenor. Până atunci voi încerca să fac cât de mult pot pentru a-i ajuta pe băieţi. Cel puţin până la vară, eu sunt jucător. Vreau să mai joc pentru că mai am multe goluri de dat la această echipă. Mircea Rădulescu m-a avertizat că nu pot sta pe bancă, chiar înainte de meciul cu Pandurii. La meciul de la Rapid, probabil, că va fi pe bancă cineva cu licenţa Pro, pentru că nu vrem să riscăm vreo sancţiune sau chiar să pierdem meciul la masa verde", a spus Niculescu.

Atacantul a adăugat că i-a avertizat pe colegii săi că Rapid este o formaţie puternică pe teren propriu. "Având în vedere că în ultimul timp Rapid nu a avut rezultate prea bune, putem spune că este într-o uşoară scădere de formă. I-am avertizat pe băieţi că vor juca în deplasare cu o echipă foarte bună care n-a pierdut acasă decât în meciul din Cupă. Un egal ar fi bun, având în vedere că suntem în Giuleşti, vă daţi seama ce ar însemna o victorie pentru noi", a afirmat antrenorul interimar al clujenilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite