Claro nu-i bagă în seamă pe fanii care-l huiduie: „Nu mă interesează, eu îmi văd de joc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul lui CFR Cluj, Nuno Claro, spune că nu este interesat de faptul că fanii îl huiduie la fiecare meci şi că deja s-a obişnuit cu acest lucru. Portarul spune că dacă va apăra bine în partida următoare, va scăpa şi de apostrofările tribunei.

Portughezul a greşit decisiv în înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş, cel puţin unul dintre golurile sibienilor fiind marcat cu largul concurs al portughezului. Mai mult, acesta se află într-un conflict deschis cu tribuna. Huiduit la primul meci din actuala ediţie a Ligii I pentru trageri repetate de timp, Claro a avut parte de acelaşi tratament şi în meciul de vineri, cu Gaz Metan. Evoluţia slabă i-a fost taxată cu înjurături şi fluierături, iar Jorge Costa pare să nu-i mai acorde încredere în viitor.

„E normal ca suporterii supăraţi atunci când pierdem, dar cu toţii greşim, atât portarul, cât şi ceilalţi jucători, pentru că suntem o echipă. Eu deja sunt obişnuit cu huduielile şi am învăţat să le ignor. Dacă voi apăra bine în următorul meci, fanii nu mă vor mai constesta. Asta e meseria de portar, când greşeşti, eşti taxat. Nu ştiu de nicio petiţie online şi nici nu mă interesează”, a spus portarul cu referire la demersul fanilor de a-l înlătura din Gruia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite