Tribunalul a decis eliberarea suspecţilor în dosarul „Jaf la BT“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Cluj a decis, azi dimineaţă, eliberarea celor doi acuzaţi, Andrei Hosu şi Bogdan Baciu. Procurorii au făcut recurs la Curtea de Apel, care se judecă în procedură de urgenţă.

UPDATE: Tribunalul Cluj a admis în această dimineaţă cererea de constatare a încetării mandatului de arestare preventivă în cazul suspecţilor jafului de la Banca Transilvania, Andrei Hosu şi Bogdan Baciu. Potrivit unuia dintre avocaţii apărării, Vlad Hosu, cei doi vor fi puşi în libertate chiar azi, recursul urmând a fi judecat cu ei în stare de libertate. "Teoretic, ei ar trebui eliberaţi de îndată, aşa spune legea", a precizat avocatul. Cei doi au fost aduşi în această dimineaţă la secţia exterioara a Penitenciarului Gherla de la Tribunalul Cluj.

Update Ora 11.15 Procurorii au făcut recurs, care se va judeca în regim de urgenţă la Curtea de Apel. Recursul programat pentru a fi judecat la ora 12.00 a fost reprogramat la 14.00.

Update ora 14.53 Avocaţii celor doi tineri au cerut recuzarea completului de judecată, întrucât Claudia Ilieş s-a antepronunţat în acest caz. Noul complet de judecată a început analizarea cazului.

Vezi şi Suspecţii în „Jaf la BT“ au stat ilegal după gratii, susţin avocaţii

„Sunt clanuri cărora li s-a dat drumul. Clanul Cordunenilor e liber şi pe noi ne ţineţi după gratii! Cineva îşi bate joc de noi. Ce, vor să ne omorâm?“, a spus în faţa instanţei, astăzi, Bogdan Baciu.

Celălalt suspect, Andrei Hosu, a spus că nu-şi doreşte decât să fie alături de familie de Paşti. „Am petrecut destule sărbători departe de familii. Sperăm ca în postul Sărbătorilor Pascale să se facă dreptate“, au fost cuvintele lui Hosu.

Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, cei doi suspecţi în cazul jefuirii Băncii Transilvania din Cluj-Napoca, au fost prezenţi din nou în faţa judecătorilor de la Tribunalul Cluj, unde avocaţii au cerut eliberarea acestora. Instanţa Tribunalului se va pronunţa mâine dimineaţă cu privire la cererea de eliberare a celor doi inculpaţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite