Cîrţu răspunde atacurilor lui Mandorlini: „Pentru mine nu eşti un model“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Sorin Cîrţu, i-a răspuns lui Mandorlini pentru atacurile din ultima vreme. Italianul a spus despre Cîrţu că i-a neglijat pe toţi italienii aduşi de el la echipă, iar răspunsul românului nu a întârziat

„Mandorlini să vorbească despre ce era la echipă cât era el aici. Nu e fair-play ce face. Antrenorii nu se atacă între ei. De Zerbi a fost accidentat, Bjelanovic la fel, pe Sforzini l-aţi văzut în două meciuri cât poate. Singurul care n-a jucat deloc a fost Piccolo. Pe linia de fund n-am făcut schimbări, cu excepţia lui Rada, pe care-l cunoşteam. Pe Piccolo am vrut să-l bag la Arad şi mi-a zis că are probleme stomacale şi nu a mai făcut nici deplasarea”

. Am vurt să joc cu el şi cu Diogo în centru, dar a trebuit să apelez la Rada, care venise ca şi rezervă. Mandorlini nu e un model pentru mine. Nu vreau să fac lucrurile cum le-a făcut el. Să nu uităm că realizările lui Mandorlini sunt foarte rare. E greu să câştigi nu ştiu câte meciuri în minutul 90 sau să câştigi competiţii la penalty-uri. Asta s-a întâmplat anul trecut, CFR a avut un noroc foarte mare, dar anul ăsta se pare că are ghinion", a tunat Sorin Cîrţu.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite