Cîrţu joacă superofensiv în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cârţu
Sorin Cârţu

Campionii nu au mai câştigat de trei ani în Moldova, iar situaţia din clasament după primele zece etape îl obligă pe Sorin Cîrţu să pregătească meciul la victorie.

Deşi CFR are palmares favorabil în cele zece confruntări cu FC Vaslui în prima ligă (clujenii au învins de cinci ori, trei partide s-au încheiat la egalitate, iar două meciuri au fost adjudecate de moldoveni), în ultimii ani, echipa patronată de Porumboiu a mai redus din handicap. În sezonul trecut, CFR nu a adunat decât un punct din cele două confruntări cu FC Vaslui, iar ultima victorie a obţinut-o în returul sezonului 2008-2009, meci după care Duşan Uhrin jr a fost demis!

Diseară, Cîrţu va trimite pe teren o formulă în care se vor regăsi Culio, Peralta, De Zerbi şi Emil Dică, iar în atac Bjelanovici îi va lua probabil locul lui Traore, care va fi menajat pentru meciul de marţi cu Bayern din grupele Ligii Campionilor. „Nu e o partidă neapărat decisivă, ci una foarte importantă. La obiectivul pe care îl avem, trebuie să câştigăm tot, nu avem nicio scuză. Dacă se poate să obţinem maximum din cele nouă meciuri rămase în 2010, atunci maximum să fie", spune Cîrţu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite