Cîrţu: „Dan Petrescu ar fi cea mai inspirată alegere pentru CFR. Atunci când va fi cazul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu s-a declarat deranjat de zvonurile din ultima perioadă, potrivit cărora în pauza de iarnă va fi demis, în dauna lui Ladislau Boloni sau a lui Dan Petrescu. Acesta spune că până atunci mai are de disputat multe meciuri şi i se par deplasate informaţiile

Ladislau Boloni şi Dan Petrescu sunt numele care au apărut în ultima perioadă ca şi succesori ai lui Sorin Cîrţu la CFR Cluj. Acest lucru s-ar întâmpla la iarnă, când Arpad Paszkany va trage linie şi va trage concluziile muncii lui „Sorinaccio". Acesta a comentat în stilul caracteristic informaţiile:

„Mi se pare aberant să vorbeşti acum de ce se va întâmpla la iarnă. Este reavoinţă din partea unora şi lipsă de profesionalism. Pe mine nu mă interesează ce se scrie prin ziare, dar pe jucători îi poate afecta, pentru că se crează o stare de superficilitate. Ştiu că aşa a fost şi cu Mandorlini, tot timpul se scria că va fi dat afară, mi-a zis Răzvan Zamfir. Eu accept asemenea presiuni, trebuie să o fac pentru că sunt antrenor la CFR.

Nu am venit să stau toată viaţa aici, antrenorul este doar un nume în organigramă şi în locul lui poate veni oricine. Dan Petrescu mi s-ar părea cea mai bună alegere, cea mai inspirată pentru CFR, dar numai atunci când va fi cazul, până atunci nu ar trebui să vorbim de aşa ceva. Până la iarnă mai sunt două luni, nu vorbim acum. Oricum, nimeni, niciun ziarist şi niciun conducător din România nu are în cap fotbalul pe care-l am eu", a spus tehnicianul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite