Cluj: „Circulaţia din Cluj este dezastru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „Circulaţia din Cluj este dezastru”
Cluj: „Circulaţia din Cluj este dezastru”

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Cluj.

Adriana Hoban creează din flori uscate şi o mulţime de alte lucruri, obiecte de design interior. Clujeanca este doctor în agronomie şi inginer în horticultură şi are şi o diplomă de ceramist popular obţinută la Şcoala Populară de Artă din Cluj-Napoca.

Clujul frumos: „Îmi place că sunt multe posibilităţi din punct de vedere cultural. Avem multe muzee, avem teatru, operă etc. Sunt multe oraşe care şi-ar dori aşa ceva şi nu au. Numai să vrei să faci ceva şi ai unde. Mi se pare că s-a dezvoltat Clujul, din punctul de vedere al industriei şi a investitorilor, cred că s-a făcut ceva. Şi îmi place că în Cluj au început să se dezvolte partea de livrare la domiciliu a restaurantelor”.

Clujul urât: „Nu-mi place circulaţia din Cluj-Napoca, este dezastru. Nu-mi place că pe anumite drumuri, nu principale, secundare, este praf foarte mult. Şi probabil că s-ar putea lucra mai mult la relaţiile dintre noi, clujenii, să fim mai drăguţi unii cu ceilalţi. Să nu ne înjurăm dacă se poate, că nu rezolvă absolut nimic”.

Citeşte povestea Adrianei Hoban în ediţia de astăzi a ziarului Adevărul de Seară.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite