Cine romantice, la un meci de handbal (Recomandări de weekend)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul dintre "U" Transilvania Cluj şi HCM Constanţa are loc mâine
Meciul dintre "U" Transilvania Cluj şi HCM Constanţa are loc mâine

Clujenii pot urmări în acest weekend spectacolul de balet „Lacul Lebedelor”, pot participa la „Târgul inimioarelor”, târg de produse tradiţionale din judeţele Cluj şi Maramureş, dar şi la un concert live al trupei Deep Central.

Cine romantice, la un meci de handbal

Clujenii care vor urmări partida de handbal dintre "U" Transilvania Cluj şi HCM Constanţa au şansa să câştige, prin tragere la sorţi, trei cine romantice, a anunţat managerul echipei clujene de handbal. Partida va avea loc mâine, de la ora 12.00 şi va conta pentru etapa a XVI-a a Ligii Naţionale.

Lacul Lebedelor, la Opera Română

Iubitorii de balet pot urmări spectacolul „lacul Lebedelor” duminică, 14 februarie, de la ora 18.30, la Opera Română. Invitaţii speciali în cadrul spectacolului de balet în patru acte vor fi balerinii Adina Tudor şi Ovidiu Matei Iancu, de la Opera Naţională din Bucureşti.

„Târgul inimioarelor” începe la Cluj

Târgul de produse tradiţionale din judeţele Cluj şi Maramureş are loc azi şi mâine, în incinta Muzeului  de Artă. Cu această ocazie, au  loc spectacole folclorice susţinute de o serie de interpreţi maramureşeni şi un concert folcloric prezentat de Orchestra „Cununa transilvană” .

Deep Central în After Eight

Clubberii clujeni se pot distra mâine, în After Eight pe muzica cântată de băieţii de la Deep Central. Trupa a devenit cunoscută graţie hiturilor “Cry it away” şi “Russian girl”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite