Cinci profesori candidează la funcţia de rector al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UTCN
UTCN

Profesorii Ioan Abrudan, Petru Berce, Nicolae Burnete, Dorin Isoc şi Aurel Vlaicu de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi-au depus azi, 2 aprilie, candidatura pentru funcţia de rector.

Cele cinci candidaturi vor fi validate de Senatul UTCN în şedinţa din 5 aprilie, când va fi prezentat şi raportul la final de mandat al actualului rector Radu Munteanu. Ioan Abrudan, Petru Berce, Nicolae Burnete, Dorin Isoc şi Aurel Vlaicu vor participa la o dezbatere publică programată să aibă loc pentru data de 9 aprilie. Primul tur de scrutin va ave aloc pe 12 aprilie, iar în caz de neprezentare la primul tur de scrutin a jumătate plus unu dintre persoanele înscrise pe listele de vot sau în caz de neîntrunire a numărului necesar de voturi (jumătate plus unu) de către nici unul dintre candidaţi, pe data de 19 aprilie  va avea loc turul al doilea.

Şedinţa Senatului universităţii pentru validarea alegerii noului rector este programtă pentru data de 23 aprilie 2012, iar pe 25 aprilie 2012  se vor înainta documentele la Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului pentru validarea noului rectorului ales la UTCN.

În prima saptămână după validarea noului rector vor fi desemnaţi prorectorii şi directorul general administrativ, perioadă în care se vor desfăşura şi alegerile pentru  decanii facultăţilor de la UTCN.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite