Cinci profesori universitari şi-au depus candidatura pentru şefia UBB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un academician, un prorector şi alţi trei profesori universitari şi-au depus, până azi, la ora 15.00, candidatura la funcţia de rector a Universităţii „Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca.

Cinci profesori universitari din mai multe domenii au intrat în cursa pentru funcţia de rector a Universităţii „Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca (UBB). Dacă psihologul Daniel David şi academicianul Ioan Aurel Pop au fost primii care şi-au anunţat intenţia de a candida, în schimb, prorectorul Cristina Ciumaş, Decebal-Radu Ciurchea de la Facultatea de Fizică, şi Enikö Vincze de la Facultatea de Studii Europene au aşteptat până azi, în ultima zi de depunere a candidaturilor, ca să-şi declare oficial planurile.

Fiecare candidat a depus la sediul UBB câte o declaraţie de candidatură, un CV, o listă cu lucrările ştiinţifice publicate şi programul managerial pe care l-au gândit pentru viitorii patru ani. Acest program este public şi poate fi citit de orice curios pe http://www.ubbcluj.ro/ro/despre/publice/alegeri.

Ziua de alegeri a fost programată pentru ziua de 1 martie, între orele 9.00 şi 17.00. „Vor vota aproximativ 1.600 de persoane. 1384 de profesori, în jur de 150 de reprezentanţi ai studenţilor şi 72 de cercetători. Dacă va fi cazul se va organiza a doua tură de alegeri pe data de 8 martie, între orele 9.00 şi 17.00", explică purtătorul de cuvânt al UBB, Cristina Nistor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite