Cinci ani de puşcărie pentru bijuteriile lui Tişe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Petrescu, un tânăr de 31 de ani din comuna ilfoveană Glina a fost condamnat de Judecătoria Cluj, la o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani şi 8 luni, pentru furt.

Recidivist, Petrescu va face închisoare pentru spargerea din noaptea de 21spre 22 februarie 2009, de la domiciliul lui Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean, de unde a furta mai multe bijuterii. Petrescu mai trebuie să-i achite păgubitului şi suma de 21.000 de lei, pentru prejudiciul nerecuperat.

Instanţa l-a achitat pe Petrescu pentru celălalt cap de acuzare al procurorilor, prin care era acuzat şi de spargerea de la Casa de Schimb Valutar Macro Group, din noaptea de 3 spre 4 martie 2009. Petrescu nu a recunoscut nici una din acuzaţiile aduse.

De la locuinţa lui Tişe au dispărut ceasuri, bijuterii şi bani în valoare de circa 21.000 lei. Aici hoţii au acţionat prin smulgerea butucului de la uşă, cu o unealtă specială. În urma spargerii de la Casa de schimb valutar a firmei Macrogroup, de pe strada Iuliu Maniu, au fost furaţi aproape 200.000 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite