Jazz în Biserica Evanghelică din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ungurul Antal Pusztai, unul din cei mai bine cotaţi artişti de muzică clasică din lume, va închide cea de-a opta ediţie a Festivalului Internaţional de Chitară „Transilvania”. Pusztai s-a remarcat la nivel mondial pentru modul în care îmbină muzica clasică cu jazzul.

Reprezentaţia ungurului va avea loc mâine, de la ora 19.00, la Biserica Evanghelică. Concertul va avea o durată de o oră şi jumătate, iar intrarea va fi gratuită.

Antal Pusztai are 32 de ani şi s-a născut în Gyor (Ungaria). Este un foarte talentat cântăreţ de chitară clasică şi jazz. A studiat chitara în Frankfurt şi Viena. A câştigat o serie de concursuri internaţionale de-a lungul timpului, desfăşurate în Cehia, Austria, Elveţia, Germania sau Ungaria. A fost invitat să susţină recitaluri în toată lumea, din Europa, până în Koreea sau Columbia.

Cea de-a opta ediţie a Festivalului Internaţional de Chitară „Transilvania” se va încheia mâine, printr-o festivitate care se va desfăşura începând cu ora 16.00, la Casa Municipală de Cultură.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite