Chirii ieftine în Cluj. Vezi unde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai căutate cartiere din Cluj-Napoca datorită chiriei mici sunt Mărăşti şi Mănăştur, arată o analiză realizată de site-ul www.imobiliare.ro, un portal imobiliar din România.

„Faptul că o bună parte dintre studenţii din Capitală şi marile oraşe sunt plecaţi în vacanţă pune o presiune importantă asupra ofertei şi-i face pe proprietari mai flexibili în negociere. Astfel, perioada de vară este una propice pentru căutarea unei chirii", justifică cei de la imobiliare.ro realizarea acestui clasament.

Cel mai căutat cartier din Cluj-Napoca pentru chirii accesibile este Mărăşti. Aici, chiriile la garsoniere pornesc de la 160 de euro pe lună, sumă pentru care poate fi închiriată o locuinţă mobilată şi utilată, în stare bună, cu o suprafaţă de 28 de metri pătraţi, situată la ultimul etaj într-un bloc cu patru etaje. Cât priveşte un apartament cu două camere, majoritatea chiriilor se situează între 250 şi 280 de euro pe lună. Cu 250 de euro, poate fi închiriat un apartament cu o suprafaţă utilă de 50 metri pătraţi, complet mobilat şi utilat, situat la etajul doi sau trei într-un imobil cu patru etaje.
Pentru un apartament cu trei camere, chiriile cerute de proprietari pornesc de la 300-330 de euro. La acest preţ poate fi închiriat un apartament utilat şi mobilat, cu o suprafaţă utilă de 74 de metri pătraţi, situat la un etaj intermediar intr-un bloc cu patru nivele, la doar cinci minute de ISE.

În topul celor mai căutate cartiere din Cluj-Napoca datorită chiriilor accesibile mai apar Mănăştur, Zorilor şi Gheorgheni. Site-ul www.imobiliare.ro a fost lansta în mai 2000.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite