Chinezul Lang Lang a creat isterie printre clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cererea pentru concertul din această seară a celebrului pianist Lang Lang a fost, potrivit organizatorilor, una masivă. Chiar dacă nu au reuşit să intre în posesia unei invitaţii, 350 de clujeni au promis că vor încerca să intre în sala de concert. Organizatorii vor instala trei filtre de securitate.

Celebrul pianist chinez Lang Lang va susţine un concert în această seară, de la ora 19.30, în premieră în România, la Cluj. Una din cele mai influente personalităţi din lume, potrivit revistei Times, va concerta în oraşul de pe Someş în cadrul unei petreceri private organizate de compania Aegon.

Chiar dacă intrarea se face pe bază de invitaţie, a existat, potrivit organizatorilor, o cerere masivă pentru concertul celui mai bun pianist chinez din toate timpurile.

„A fost o adevărată isterie. Ieri, nemaiavând locuri, am fost nevoiţi să ne închidem telefoanele. 350 de persoane au promis că vor fi oricum acolo şi vor încerca să intre. Lang Lang ar fi umplut, orice sală din România”, a declarat Dragoş Alexa, directorul de marketing al Aegon Romania.

Organizatorii şi-au luat măsuri de siguranţă şi vor instala în cadrul locaţiei concertului, sala uditorium Maximum a Universităţii „Babeş-Bolyai”, trei filtre de securitate.

La concert vor asista aproximativ 920 de clujeni.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite