Cluj: A apărut primul martor favorabil lui Chilian în procesul de conducere sub influenţa alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sponsorul artistului s-a intersectat întâmplător cu inculpatul chiar în apropierea locului accidentului

Safronie Cătălin, un angajat al unei firme din Piatra Neamţ a depus joi mărturie la Judecătoria Cluj, în favoarea cantautorului Florin Chilian.

Safronie a declarat judecătorului că trecea întâmplător prin Cluj, venind de la Oradea spre casă, când l-a observat într-o benzinărie de la marginea oraşului pe Chilian, care vorbea agitat la telefon, mergând pe jos.

Safronie i-a mai spus magistratului că l-a cunoscut ulterior, după vreo două săptămâni personal pe Chilian, la un concert în Piatra Neamţ, unde artistul a fost sponsorizat de firma sa.

Atunci doar ar fi aflat despre accidentul pe care-l avusese solistul în Cluj. Ulterior solistul avea să-l cheme ca martor în proces.

Ceilalţi martori audiaţi până în prezent au relatat despre altercaţia solistului cu poliţiştii veniţi la faţa locului, după ce o agresase fizic şi verbal şi pe Anamaria Georgescu.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite