Cesaria Evora nu mai vine la Cluj. Cântăreaţa se retrage din activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Cesaria Evora, în vârstă de 70 de ani, "care a ajuns în urmă cu câteva zile la Paris, acuzând o stare de mare slăbiciune", a anunţat că îşi încheie cariera şi nu va mai susţine concertele pe care le avea programate în săptămânile următoare, printre care se numără şi cel din Cluj.

Potrivit AFP, anunţul a fost făcut, vineri, printr-un comunicat emis de reprezentanţii casei de discuri Lusafrica. "Cântăreaţa nu îşi va onora concertele pe care trebuia să le susţină în următoarele săptămâni", se precizează în comunicatul emis de Lusafrica.

Printre concertele pe care Cesaria Evora le avea programate în perioada următoare se numără şi cele din România - la Bucureşti, Timişoara şi Cluj Napoca.

Astfel, "Diva desculţă", cum este supranumită cântăreaţa Cesaria Evora, urma să cânta din nou pentru fanii săi din România, pe 5 octombrie, la Sala Palatului din Capitală, într-un concert organizat de Project Events, în colaborare cu European Event Services.

Pe de altă parte, Cesaria Evora are programat şi un concert la Cluj Napoca, pe 7 octombrie, la Sala Sporturilor.

Totodată, Cesaria Evora are programat un concert la Timişoara, pe 3 octombrie, la Sala Olimpia, evenimentul fiind promovat de festivalul Plai.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite