Centura ocolitoare a Clujului va fi gata în iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centura ocolitoare a Clujului va deveni funcţională în luna iulie a acestui an.
Centura ocolitoare a Clujului va deveni funcţională în luna iulie a acestui an.

Centura ocolitoare de nord (bulevardul Muncii - Apahida) a Clujului se va da în folosinţă luna viitoare - a promis, în această dimineaţă, premierul Emil Boc, prezent la Cluj-Napoca.

Bani pentru finalizarea proiectului există - susţine premierul. „Banii trebuie doar să intre în cont", a precizat Boc. În câteva săptămâni se va da în folosinţă centura de nord, urmând ca şi cea de est (Vâlcele - Apahida) să fie inaugurată până la sfârşitul anului 2011.

În această dimineaţă au fost prezenţi, la întâlnirea cu premierul, şi câţiva clujeni care au fost expropriaţi, dar nu şi-au primit încă banii. „Am venit să văd stadiul lucrărilor. De mîine sumele vor începe să fie consemnate  în conturile celor expropriaţi. Colegii de la DRDP au obligaţia să finalizeze lucrările pe acest tronson la începutul lunii viitoare. Resursele financiare sînt alocate, hotărîrea există .Ieri a fost publicată şi în Monitorul Oficial..Banii se vor da în maximum 10 zile. Nu există niciun impediment pentru ca centura să nu fie gata în iulie", a mai spus Boc.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite