Centru cultural de 336 de milioane de lei, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca vrea să construiască un centru cultural, care să cuprindă o clădire pentru sediul Filarmonicii şi alte spaţii cu caracter cultural, şi estimează că proiectul va avea o valoare de 336 de milioane lei, fără TVA.

Conform unui anunţ de intenţie publicat de instituţie, data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire a contractului pentru construcţia sediului Filarmonicii este 15 aprilie, informează Mediafax.

Reprezentanţii instituţiei au precizat că valoarea estimată a contractului din acest anunţ include şi finanţarea altor obiective, care vor fi stabilite în luna martie. „La 5 martie, un juriu internaţional va analiza ofertele depuse de mai multe firme de arhitectură şi o va stabili pe cea câştigătoare", au afirmat reprezentanţi ai primăriei. Astfel, proiectul final ar putea cuprinde şi o zonă de parcări, săli expoziţionale, o bibliotecă, dar şi o clădire de birouri sau un hotel.

Primăria Cluj-Napoca a anunţat în anul 2008 că intenţionează să contracteze lucrări de construcţie a clădirii în care va funcţiona Filarmonica de Stat Transilvania Cluj, proiect cu o valoare estimată de până la 64,3 milioane de lei, neconcretizat însă până în prezent.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite