Cele mai tari filme TIFF, proiectate gratuit la “Arta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Giurgiu va fi prezent la inaugurarea Cinematecii TIFF / Foto: Arhivă
Tudor Giurgiu va fi prezent la inaugurarea Cinematecii TIFF / Foto: Arhivă

La Cinema Arta din Cluj-Napoca vor fi proiectate, în fiecare joi seară, de la ora 20.00, cele mai tari filme prezentate până acum la TIFF.

Cinefilii vor putea urmări producţiile de top prezentate în cadrul Transilvania International Film Festival din 21 octombrie şi până în 23 decembrie în cadrul Cinematecii TIFF, organizată la Cinema Arta.

Documentare incendiare, drame tulburătoare, comedii multi-premiate fac parte din selecţia Cinematecii, iar organizatorii speră ca prin această iniţiativă, să aducă cinematografia de artă în atenţia unui public din ce în ce mai numeros.

Deschiderea primei ediţii a Cinematecii TIFF va avea loc joi, 21 octombrie, prin proiecţia unui film care s-a aflat în topul preferinţelor cinefililor la cea de-a noua ediţie TIFF, fiind recompensat cu Premiul Publicului: Graşii, în regia lui Daniel Sánchez Arévalo.

“Acţiunea filmului este concentrată în jurul a cinci poveşti despre persoane supraponderale într-un mediu comun: terapia de grup. Un loc unde oamenii nu se aşteaptă să scape de kilograme, ci să afle de ce le tot pun”, arată organizatorii printr-un comunicat de presă. La proiecţia filmului ce marchează deschiderea Cinematecii de la Arta va fi prezent şi Directorul TIFF, Tudor Giurgiu.

Intrarea la proiecţii este liberă, în limita locurilor disponibile.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite