„Ceferiştii“ au testat două limuzine de lux. Vezi foto din parcarea stadionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva dintre componenţii echipei CFR Cluj au testat ieri, după antrenament, două limuzione de lux marca Jaguar, aduse chiar în parcarea stadionului.

Fotbaliştii de la CFR Cluj şi-au demonstrat încă o dată pasiunea pentru motoarele puternice ale maşinilor de lux. Ieri, odată ajunşi la stadion după antrenamentul de la ora 10.00, jucătorii au avut surpriza ca în parcarea de sub Tribuna a II-a să găsească două maşini marca Jaguar care îi aşteptau pentru un drive test pe străzile oraşului. Preşedintele Iuliu Mureşan a fost primul curios care s-a urcat în modelul XFR, a testat comoditatea scaunelor, dar nu a dorit să probeze şi puterea motorului. Modelul, vechi de numai un an, i-a plăcut oficialului clujean, dar i-a lăsat pe jucători să îl testeze.

image

Model ce dezvoltă 500 de cai

Ricardo Cadu şi Viorel Nicoară au fost doi dintre norocoşii care s-au urcat la volanul maşinii în valoare de 75.000 de euro. Noul Jaguar XFR este propulsat de un motor supraalimentat de 5.0 litri V8 ce dezvoltă până la 510 cai-putere, oferindu-i o acceleraţie de la 0-100 km/h în doar 4,7 secunde. Un alt model al constructorului britanic prezent în parcarea stadionului a fost un XJL, pe care a avut norocul să-l testeze atacantul Cristi Bud. „Am văzut şi testat maşini şi mai rele până acum. Merge foarte bine, se comportă excelent. Mi-ar plăcea o astfel de maşină, dar costă 50.000 de euro. Deocamdată m-am limitat la un drive-test", a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite