Cluj: „Ceferiştii” sunt decimaţi înainte de derby! Şi Tony ratează meciul cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul CFR, Toni Conceicao, are probleme grave de lot înaintea meciului de sâmbătă, cu Rapid. Kone, Mureşan, Cadu, Alcantara şi Tony sunt absenţele de marcă ale clujenilor în întâlnirea de sâmbătă, din Giuleşti

Accidentările pentru jucătorii din Gruia au venit într-un moment cât se poate de nepotrivit. După ce Gabi Mureşan a părăsit antrenamentul de marţi, acuzând o contractură la coapsă, a venit şi rândul lui Tony să îi dea planurile peste cap lui Conceicao.

„Pitbull” a primit o lovitură la şedinţa de pregătire de ieri, iar şansele ca acesta să poată evolua în partida cu giuleştenii sunt extrem de scăzute. În această seară, Tony da Silva va efectua o rezonanţă magnetică, iar în funcţie de diagnosticul medicilor, se vor stabili zilele de pauză pentru fundaşul dreapta al ardelenilor.

Conceicao, din nou forţat să improvizeze

În condiţiile în care cei doi fundaşi centrali titulari meci de meci în acest sezon, Cadu şi Alcantara, nu au drept de joc în meciul de sâmbătă, din cauza cumului de cartonaşe galbene, antrenorul portughez al ardelenilor are din nou o misiune extrem de dificilă. La fel cum s-a întâmplat deseori în acest sezon, acesta va fi nevoit să improvizeze, atât în compartimentul defensiv, cât şi în atac.

Chilianul Nelson Cabrera, care a bifat o singură prezenţă în acest an, în partida de cupă, cu modesta Dunărea Galaţi, va fi titular în meciul care o poate readuce pe CFR pe prima treaptă a podiumului. „Perechea” sa va fi paraguayanul Dario Flores, care a fost rezervă în toate meciurile din acest sezon, cu excepţia celui din Ghencea, cu Steaua, când a şi marcat. La mijloc, înlocuirea lui Gabi Mureşan nu îi va crea bătăi de cap lui Conceicao, Dani fiind soluţia ideală la „închidere”.

Kone s-a antrenat în această săptămână, dar încă nu este pregătit din punct de vedere fizic şi va fi menajat, pentru a nu interveni complicaţii după accidentarea la coapsă, suferită în meciul cu FC Copenhaga. Locul său va fi luat de Traore, care va face cuplu în atacul deţinătoarei Cupei României cu Didi, şi el recent revenit după o accidentare care l-a ţinut o lungă perioadă pe tuşă.

În aceste condiţii, echipa pe care o va trimite Conceicao în teren este următoarea: Claro- Panin, Cabrera, Flores, Edimar –, Culio, Dani, Peralta, Dubarbier- Didi şi Traore. CFR se află în faţa unui meci care o poate propulsa pe prima poziţie a clasamentului, Rapid fiind liderul la zi, după nouă etape scurse din acest campionat.

În cazul unei victorii, CFR va urca la cota 20 în ceea ce priveşte punctele acumulate în clasament şi se va instala pe locul I, indiferent de rezultatul celorlalte partide.

 „Suntem pregătiţi să învingem Rapidul şi să urcăm pe primul loc al clasamentului”

Ciprian Deac, mijlocaş CFR Cluj


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite