Ceahlăul, victimă sigură în Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Didi ar putea fi titular în partida de mâine
Didi ar putea fi titular în partida de mâine

CFR Cluj va întâlni mâine seară pe Ceahlăul Piatra Neamţ, codaşa primei ligi. Echipa lui Mandorlini are nevoie de o victorie pentru a termina turul de campionat pe prima poziţie a clasamentului

Deşi au organizat deja dineul oficial al finalului de an, „ceferiştii” încă nu au intrat în vacanţă, deoarece mai au două meciuri în faţa propriilor suporteri, iar apoi vor spune „adio” anului 2009, unul nu foarte reuşit. Deşi echipa nu a câştigat titlul la finalul sezonului trecut, preşedintele Iuliu Mureşan este mulţumit de performanţa echipei, care a cucerit Cupa României şi Supercupa.

„Am cucerit trei trofee din patru posibile în ultimii doi ani, ceea ce este o performanţă excelentă. Din păcate am fost eliminaţi destul de repede din Europa League, dar la anul o luăm de la capăt. Îmi doresc ca noul an să aducă încă două trofee în vitrina clubului”, a spus acesta.

Trei puncte pentru primul loc

Mâine, începând cu ora 18.00, băieţii lui Mandorlini mai au de trecut un ultim examen în campionatul intern, aparent uşor, în faţa unei echipe condamnate la retrogradare. Ceahlăul, antrenat de Gigi Mulţescu se află pe ultimul loc al clasamentului, cu numai 10 puncte acumulate în prima jumătate a campionatului.

Moldovenii au obţinut doar două victorii şi au remizat de patru ori, în timp ce clujenii au pierdut doar trei partide în întregul sezon. În acest condiţii, CFR este favorita certă a întâlnirii, iar trei puncte ar menţine-o pe prima treaptă a podiumului clasamentului. Partida va fi condusă la centru de Sebastian Colţescu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite