GALERIE FOTO Cea mai frumoasă fată de la ţară este din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra din comuna Poieni a primit 10.000 de euro. Foto: Prima TV
Tânăra din comuna Poieni a primit 10.000 de euro. Foto: Prima TV

Cristina Petrişor (18 ani), din Poieni, câştigătoarea titlului de „Miss fata de la ţară", este o elevă pasionată de limbi străine şi modelling. Ea vrea să studieze jurnalismul în Suedia.

Frumoasa clujeancă Cristina Petrişor a câştigat, luni seara, titlul „Miss fata de la ţară" în finala emisiunii cu acelaşi titlu difuzată pe Prima Tv. Tânăra, originară din comuna Poieni, a primit 10.000 de euro şi, timp de un an, va fi imaginea casei de modă a designerului clujean Dorin Negrău. Cristina Petrişor a cucerit nu numai publicul din spatele televizoarelor, ci şi vedetele de la emisiune, câştigând cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor şi cel mai bun punctaj din partea vedetelor de la emisiune.

Tânăra din comuna Poieni va fi imaginea casei de modă a designerului clujean Dorin Negrău. Foto: Prima TV

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU FRUMOASA CLUJEANCĂ

În seara finalei, care a fost prezentată de Andreea Raicu, juriul format din Dana Săvuică, Elena Gheorghe, Dan Bordeianu, Aurelian Temişan, Alex Velea, Cornel Păsat, Connect R şi Xonia au punctat evoluţia concurentelor după fiecare probă (a costumelor de baie, a rochiei de seară, dar şi a probei de dans).

„Mă bucur că am ales o fată atât de deşteaptă, harnică, cu un suflet extraordinar. Cred că am găsit candidata perfectă pentru această emisiune şi mă bucur din suflet că a reuşit să câştige", spune Cornel Păsat, cel care a selectat-o pe Cristina Petrişor. „Câştigătoarea a fost aleasă să reprezinte brandul Dorin Negrău datorită calităţilor pe care le-a demonstrat în concurs, naturaleţei şi profesionalismului de care a dat dovada în cadrul sedintelor foto. Ceea ce noi am căutat pentru imaginea 2012 am găsit la Cristina Petrişor. Sperăm sa fie o colaborare de durată", a arătat Michaela Shuler, PR al Casei de modă Dorin Negrău. 

„Simţeam că mi se taie răsuflarea"

Tânăra spune că nu se aştepta să ia titlul de Miss. „Am avut emoţii peste măsură, simţeam că mi se taie răsuflarea. Am crezut că nu voi câştiga titlul deoarece înainte de anunţarea câştigătoarei primisem premiul din partea lui Dorin Negrău. A fost o bucurie imensă când mi-am auzit numele", mărturiseşte clujeanca. Cristina Petrişor, căreia prietenii îi zic Nina, are 18 ani, e în clasa a XII-a la Liceul „Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, la profilul filologie, şi locuieşte în comuna clujeană Poieni, de unde a avut susţinători la finală.

„A fost un microbuz cu 25 de oameni care au susţinut-o pe Cristina. Toţi ne-am uitat luni seara la emisiune şi ne-am bucurat când am văzut că cineva din comuna noastră a câştigat. Eram sigur că va lua marele premiu după prima emisiune după ce am văzut ce candidate mai sunt", afirmă primarul comunei Poieni, Gheorghe-Constantin Boca.

Acesta mai arată că Nina e o fată simplă, prietenoasă cu toată lumea, frumoasă şi isteaţă. Ea mai are încă doi fraţi, iar mama ei lucrează în Italia de un an şi jumătate, iar tatăl are probleme cu alcoolul. „Ne-am gândit să o recompensăm pentru că a dus departe numele comunei. Voi propune Consiliului Local să-i dăm 1.000 de lei cadou sau să-i luăm un laptop. Acum e în la liceu, dar la anul va merge la facultate şi o să-i prindă bine", zice primarul.

Jurnalism în Suedia

Câştigătoarea este pasioantă de limbile străine, îndeosebi de engleză şi franceză. „Îmi doresc să studiez jurnalismul sau comunicarea în Suedia. Am şi luat câteva lecţii de suedeză şi mă descurc cu limba. Îmi place mult modellingul, orice fată îşi doreşte să devină model, să pozeze", afirmă Cristina Petrişor. Cât priveşte banii, ea e foarte hotărâtă. „Îi voi depozita într-un cont şi nu o să-i folosesc decât atunci când voi fi suficient de matură încât să-i folosesc cum trebuie", consideră „Miss fata de la ţară".

„Miss fata de la ţară" se vede şi în Ghana

Emisiunea „Miss fata de la ţară" va fi produsă de gigantul media Time Warner, cea mai mare companie media din SUA. Formatul TV românesc „Miss fata de la ţară" este distribuit la nivel internaţional de Tim Crescenti, unul dintre cei mai influenţi distribuitori de formate de televiziune din SUA şi preşedintele companiei Small World IF. În plus, „Miss fata de la ţară" a fost achiziţionat de compania Viasat Broadcasting pentru a fi difuzat în 11 ţări, printre care Suedia, Danemarca, Norvegia, Ungaria, Republica Cehă şi Ghana.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite