Ce fac clujenii de Valentine's Day: concerte, petreceri, căsătorii de o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile clujene organizează petreceri tematice de Valentine's Day (foto: adevarul)
Cluburile clujene organizează petreceri tematice de Valentine's Day (foto: adevarul)

Petreceri tematice, concerte, teatru şi folk, aceasta e oferta de Valentine's Day în Cluj. Cei romantici pot merge cu partenera/partenerul la un film de dragoste la Municipală sau la cinematograf în oraş.

PETRECERI. De Valentine's Day, cluburile clujene au pregătit petreceri tematice.

MyWay Club -  concert de cover-uri cu David & Six Martini Band, „Love is magic", marţi, 14 februarie; cuplurile şi domnişoarele singure au intrare gratuită, în schimb, domnii trebuie să plătească 15 lei.
Clubul Obsession - Valentine s Day începe de mâine, 13 februarie, cu o petrecere retro, de la ora 22.00; intrarea costă 10 lei.

After Eight Cocktail Club - party marţi, 14 februarie, de la ora 22.00 Club 30 Plus -  marţi, ora 21.00

CONCERT. Voltaj, Fly Project, DJ Sava& Raluca şi Andra vor concerta marţi, de la ora 18.00, în Piaţa Unirii, cu ocazia lansării unui post local de televiziune.

FILM. De Valentine's Day, clujenii pot urmări gratuit filme la cinematograful  Casei Municipale din Piaţa Unirii nr. 24 în cadrul „Zilelor filmului de dragoste". Filmele care vor rula sunt: „Umbrele din Cherbourg" în regia lui Jacques Demy în data de 14 februarie de la ora 18; „Gară pentru doi" în regia lui Eldar Ryazanov în 15 februarie de la aceeaşi oră şi „Septembrie", în regia lui Timotei Ursu, în data de 16 februarie tot de la ora 18. Intrarea este liberă la aceste proiecţii.

TEATRU. Amatorii de teatru pot merge la piesele „Cântăreaţa cheală" de Eugène Ionesco (de la ora 19.00, la Teatrul Naţional) şi „Aniversarea" (la Teatrul Maghiar de Stat Cluj, de la ora 20.00).

CĂSĂTORII DE O ZI. Polus Center Cluj îi aşteaptă pe îndrăgostiţi, în Piaţeta Matei Corvin, la un târg de Valentine's, care se desfăşoară în perioada 11-14 februarie, şi la căsătorii de o zi, care se vor oficia la „Foişorului lui Cupidon". Clujenii vor avea parte şi de concerte susţinute de orchestra de estradă a Liceului de Muzică „Sigismund Toduţă", condusă de către profesorul coordonator Gheorghe Pardău.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite