Câteva zeci de clujeni au înotat pentru un scop nobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul caritabil „Swimathon” s-a desfăşurat sâmbătă seară la bazinul descoperit al Complexului de Natație al UTCN. Până în jurul orei 21 au fost strânşi aproximativ 52.000 de lei.

A doua ediţie a Swimathonului a avut loc sâmbătă seară în Cluj-Napoca. Startul a fost dat în jurul orei 19, în prezenţa a câtorva sute de spectatori şi susţinători şi în pofida faptului că cerul promitea ploaie. La eveniment au participat 39 de înotători şi aproximativ 300 de spectatori. Banii strânşi astfel vor fi folosiţi pentru diferite proiecte.

Prodecanul facultăţii de Mecanică a UTCN, Liviu Vaida, a înotat 24 de ture de bazin pentru a strânge bani pentru susţinerea unor elevi cu rezultate deosebite dar cu posibilităţi materiale limitate. Fiul său, Alin Vaida a reuşit 36 de ture de bazin.

Cel mai mult a înotat Ligia Medrea de la Cora, care a reuşit 72 de ture de bazin pentru Asociaţia de Caritate Proiect Theodora, o organizaţie ce oferă adăpost şi îngrijire pentru 95 de vârstnici. Ligia este o înotătoare cu experienţă, cu rezultate pe măsură la diverse competiţii de profil.
Până sâmbătă seară, la ora 21, s-a reuşit strângerea a peste 50.000 de lei. Vom reveni cu amănunte pe parcursul zilei de duminică.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite