Cătălin Botezatu, în ring de box la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul designer îşi va prezenta la Cluj o colecţie de lenjerie intimă, într-un decor specific unui meci de box. Catwalkul care va fi instalat la intrarea din Iulius Mall va fi transformat sâmbătă într-un veritabil ring de box. Botezatu va veni la Cluj alături de cei mai în vogă manechini din România.

Femei frumoase, cei mai în vogă manechini din România, atmosferă ca la un meci de box, dar şi accesorii placate cu zeci de mii de cristale Swarovski. Acestea sunt câteva dintre ingredientele unui show de zile mari, care va avea loc mâine în Iulius Mall, al cărui protagonist va fi cunoscutul designer Cătălin Botezatu.

El va aduce la Cluj colecţia de lenjerie intimă pentru bărbaţi „Boxing“. Pentru ca show-ul să fie o reuşită sigură, Botezatu va veni la Cluj cu cei mai titraţi manechini ai momentului care vor defila pe catwalkul din centrul comercial din Gheorgheni, în cele mai noi creaţii ale cunoscutului designer, în tonul unei coregrafii speciale, ce va imita un meci de box.

Colecţie-show


„Nu este o simplă prezentare de modă, este vorba de un show. Ideea a fost să aducem lumea boxului în scenă. Voi veni la Cluj cu cei mai în vogă manechini comerciali din România“, a declarat Cătălin Botezatu.

Pe catwalk vor defila nu mai puţin de 90 de ţinute vestimentare destinate bărbaţilor. „Este un regal pentru doamnele şi domnisoarele din oras. Vom trece de la costume tip sport, treninguri, echipamente de fitness, până la lenjerie sau costume de baie. E nevoie de stil chiar şi la echipamentele de sport“, a mai spus Bozetatu.

Potrivit designerului, show-ul va fi organizat după o coregrafie  care va imita un meci de box, iar ringul de box va fi improvizat cu ajutorul unor  manechine de top.

Mănuşi cu 10.500 de cristale

Piesele vestimentare create de Botezatu sunt accesorizate cu halate de satin, mănuşi şi căşti de protecţie specifice acestui sport. Movul, albul şi roşul domină colecţia „Boxing“. Dacă majoritatea produselor sunt destinate şi vânzării, ghetele şi mânuşile sunt „de colecţie“, a precizat designerul.

Şi asta pentru că pe una dintre perechile de mânuşi de box a aplicat nu mai puţin de 10.500 de pietre Swarovski. Evenimentul va avea loc mâine, începând cu ora 18.00. În deschidere, pe catwalkul din Iulius Mall vor fi prezentate şi noile colecţii ale brandurilor din centrul comercial.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite