Casele de la muzeul satului din Cluj au plăcuţe informative bilingve

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casele tradiţionale din Parcul Etnografic „Romulus Vuia" din Cluj-Napoca au, de curând, panouri cu informaţii în limbile română şi engleză. Parcul se redeschide marţi, 1 Mai.  

Ca urmare a unui parteneriat dintre Muzeul Etnografic al Transilvaniei şi Clubul Ecologic Transilvania s-au amplasat un panou-hartă la intrarea în parc şi 50 de panouri informative pentru fiecare obiectiv din muzeul satului clujean.

image

„Ne bucurăm ca programul Acasă în Transilvania, demarat anul trecut de către Muzeul Etnografic al Transilvaniei, se bucură atât de sprijinul societăților comerciale care au contribuit financiar la conservarea și reabilitarea unor obiective, cît și de suportul cetățenilor Clujului. Le mulțumesc celor de la Clubul Ecologic Transilvania pentru sprijinul acordat și sper că gestul lor va contribui la întărirea relației dintre Muzeu și comunitatea clujeană", a afirmat  Tudor Sălăgean, directorul Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

image

Parcul clujean se redeschide marţi, 1 Mai, va avea un program de vizitare de la ora 9.00 şi până la ora 18.00. Pe viitor, conducerea instituţiei de cultură intenţionează să promoveze Muzeul Etnografic în mediul online, prin reţelele de socializare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite