Casanave şi Risca nu vor fi reţinuţi în lotul CFR-ului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argentinienii Jose Ignacio Casanave şi Risca se antrenează de câteva zile cu cei de la CFR, dar niciunul nu va fi reţinut în lot. Primul a mai fost în probe la CFR, în urmă cu doi ani, dar nici atunci nu a impresionat

Conducerea lui CFR Cluj a început deja munca pentru pregătirea sezonului viitor. La finalul unui an în care şi-a ratat toate obiectivele şi se va clasa pe unul dintre cele mai proaste locuri de după promovare, şefii Paszkany şi Mureşan au anunţat măsuri drastice la vară. Remanierea lotului va începe cu o serie de concedieri, nu mai puţin de nouă jucători fiind pe lista neagră a conducerii, iar în locul lor vor fi aduşi alţi fotbalişti, majoritatea din străinătate.

Deşi au mai rămas două etape de disputat din ediţia 2010-2011, în Gruia au început deja mişcările de trupe. Argentinianul Jose Ignacio Casanave, fotbalist care în urmă cu doi ani a mai trecut pe la CFR, dar nu a fost reţinut în lot, se află din nou în curtea campioanei pentru a susţine probe de joc.

Mureşan: „Nu ştiu dacă vor rămâne“

Mijlocaşul de 20 de ani care în urmă cu doi ani se anunţa ca o mare speranţă, nu a fost păstrat în lotul celor de la Benfica şi apoi şi-a încercat norocul la formaţii din Polonia, fără succes. Acum, de câteva zile se antrenează din nou la Cluj, dar nici de această dată nu are şanse să fie păstrat în lot.

„Casanave este unul dintre cei doi, era o mare promisiune la momentul când l-am adus cu Traore prima oară, dar nu am putut să-l păstrăm din cauza unor impresari, apoi a ajuns în Italia în Serie B la Vicenza. Impresarul lor nu i-a făcut paşaport şi acum e din nou la noi în probe dar nu ştiu dacă va rămâne. Celălalt e Risca, jucător care se află în aceeaşi situaţie, este la noi pentru că am fost rugaţi să-l testăm. După o săptămână, vom lua o decizie în privinţa celor doi. Nu i-am adus pentru echipa a doua, în niciun caz“, a declarat preşedintele Iuliu Mureşan pentru Digisport.

De asemenea, acesta a dezvăluit că CFR a perfectat deja transferurile a cinci jucători: „Am semnat contracte cu cinci jucători, toţi sunt străini, care vor ajunge la reunirea lotului în 13 iunie. Nu are sens să-i chemăm mai repede. Le vom dezvălui numele după ultima etapă, cu Steaua.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite