Cărţi la „super-preţ”, la Târgul Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 46 de expozanţi vor participa la cea de-a XII-a ediţie a Târgului de carte Gaudeamus din Cluj, care începe miercuri. Printre cele mai atrăgătoare promoţii sunt cele ale Adevărul Holding, care va pune spre vânzare, doar pe durata târgului, pachete de trei, cinci sau zece cărţi, cu 20, 30, respectiv 50 de lei.

Cel mai important târg de carte organizat la Cluj, „Gaudeamus” va debuta miercuri, începând cu ora 10.00, în Piaţa Unirii. La eveniment vor participa 46 de expozanţi, din lista participanţilor nelipsind cele mai importante edituri din România, precum Humanitas, All, Paralela 45, Corint sau Adevărul Holding. Clujenii îşi vor putea achiziţiona pe tot parcursul târgului cărţi la reducere sau la promoţie.

Pachete de cărţi, la promoţie


Adevărul Holding vine la târg cu o paletă largă de promoţii, la toate cărţile şi colecţiile editurii. Amatorii de romane de dragoste îşi vor putea achiziţiona, doar pe parcursul târgului pachete de trei, cinci sau zece cărţi cu 20, 30, respectiv 50 de lei.

Astfel, cei care vor achiziţiona un pachet care conţine 10 romane de dragoste, precum „Golful francezului” (de Daphne du Maurier), „Jane Eyre” (de Charlotte Brontë), sau „Castelul Pălărierului” (de A.J. Cronin), vor economisi 60 de lei, faţă de preţul cărţilor practicat în librării.

Şi albumele din colecţiile „Marile Muzee ale lumii“ şi „Pictori de geniu” vor fi vândute şi sub forma unor pachete promoţionale, de 3, 5, sau 10 titluri, cu 20, 30 şi 50 de lei.

Cei care vor să-şi completeze colecţiile „Adevărul Holding” o vor putea face, pe tot parcursul evenimentului, la preţuri promoţionale.

Titlurile din colecţii precum „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”, „101 cărţi de citit într-o viaţă”, „Disney clasic”, „Marile Muzee ale lumii“, „Pictori de geniu”, „National Geographic Traveler” etc vor putea fi cumpărate cu 10 lei.

Pachetele din colecţia „Mari spectacole de operă“ vor fi vândute cu 15 lei, faţă de 19,99 de lei preţul din librăriile Adevărul Holding.

Program
Târgul de carte Gaudeamus, se va desfăşura în Piaţa Unirii, lângă statuia lui Matei Corvin, într-un pavilion expoziţional mobil. Târgul va fi deschis în perioada 13 - 17 aprilie, de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică între orele 10.00 şi 14.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite