„Cartea bătrânilor“ se joacă la „Sala Mică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul începe miercuri, la ora 20.00.
Spectacolul începe miercuri, la ora 20.00.

La Teatrul Independent „Sala Mică" se joacă miercuri, 7 decembrie, de la ora 20.00, spectacolul „Cartea bătrânilor", de Plugor Sándor şi Szilágyi Domokos. Reprezentaţia va avea loc la sediul teatrului de la Fabrica de Pensule, str. H. Barbusse nr. 59-61, et. 2.

„Cartea bătrânilor" este un poem de 699 de versuri, scris de faimosul poet maghiar ardelean Szilágyi Domokos, după desenele unui alt artist cunoscut, Plugor Sándor. Pornind de la el, regizorul Mihaela Panainte a creat un spectacol-instalaţie, în care joacă Harsányi Attila, unul dintre cei mai apreciaţi actori de limbă maghiară din Transilvania. De origine din Budapesta, având o carieră dramatică de peste 20 de ani în Ungaria, actorul colaborează de câţiva ani cu teatre şi companii independente din România. Cel mai important rol creat aici este în monodrama „Hess", de Alina Nelega, montată la Aradi Kamaraszínház, pentru care Harsányi Attila a obţinut în 2011 Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internaţional de Teatru „Atelier" de la Baia Mare, Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea şi Festivalul de Teatru de la Piteşti.

Spectacolul e cu subtitrare şi durează 50 de minute. Biletele costă 17, respectiv 12 lei cu preţ redus. Rezervări se pot face la: www.teatrulsalamica.ro, office@teatrulsalamica.ro sau la telefon 0756-618.946.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite