FOTO Carnaval la castelul de la Bonţida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carnavalul de la Bonţida
Carnavalul de la Bonţida

Măşti, culori, activităţi meşteşugăreşti, concursuri şi păpşi, de toate vor avea parte clujeni care vor merge sâmbătă la Castelul Bánffy de la Bonţida. Organizatori sunt Fundaţia „Transilvania Trust", „Grupa 51" şi Uniunea Cercetaşilor Maghiari din România.

Carnavalul, la a patra ediţie, va începe de la ora 11.00, unde sunt aşteptaţi în jur de 150 de persoane, copii, părinţi, profesori. „Am trimis invitaţii la şcolile din Cluj şi din localităţile învecinate, dar şi organizaţiilor civile maghiare", afirmă organizatorii. 

Carnavalul de la Bonţida

Imagini de la ediţia de anul trecut a carnavalului

Din program nu vor lipsi întrecerile distractive, acţiunile cu meşteri populari, prezentarea măştilor, dar nici momentul arderii păpuşii carnavalului ce simbolizează îngroparea iernii şi sosirea primăverii. Purtarea măştilor este obligatorie, iar cele mai reuşite măşti vor fi premiate de juriu. Cum locurile sunt limitate, cei interesaţi trebuie săanunţe prezenţa la telefonul 0264.439.858, persoana de contact fiind Haranth Erika.

Cei prezenţi la carnaval vor fi aşteptaţi cu gulaş şi vin fiert. Participarea la eveniment este gratuită.

„Transylvania Trust" este o organizaţie neguvernamentală, fondată în 1996 de specialişti în reabilitarea patrimoniului construit, potrivit site-ului fundaţiei. Scopul principal al acestui ONG e susţinerea activităţii de protecţie şi reabilitare a patrimoniului construit din Transilvania.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite