Carnagiu lângă Turda: cinci morţi într-un accident rutier (UPDATE/ FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, duminică, într-unul dintre cele mai grave accidente rutiere care au avut loc în ultimii ani în judeţul Cluj.

UPDATE 2 :Opt victime a avut accidentul rutier de astăzi, care s-a petrecut în dreptul localităţii Stejeriş, din comuna Moldoveneşti, pe DN1, care face legătura între Turda şi Alba Iulia.

" Patru dintre persoanele decedate erau pasageri în Renault. Şi şoferul Daciei Logan şi-a pierdut viaţa. În maşină cu el mai erau încă trei persoane, care au fost rănite.

Din câte se pare, este vorba de trei femei, o mamă cu  două fete. Nu avem date legate de starea lor. Rămâne să stabilim identitatea victimelor", a declarat şeful Poliţiei Rutiere Cluj, comisarul Alexandru Mureşan.

image

UPDATE : Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, locotenent Andrei Biriş, două dintre victimele accidentului, care se aflau în autoturismul Dacia Logan, au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Turda. Deocamdată nu se cunosc detalii legate de starea pacienţilor.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Cluj, Alexandru Mureşan, accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism marca Renault. Bărbatul a intrat cu viteză prea mare într-o curbă la stânga, situată în apropiere de Turda, pe DN 1,  a efectuat o manevră bruscă pe carosabilul umed, iar maşina a intrat în derapaj.

Şoferul unei Dacii Logan care circula din sens opus, în direcţia Turda-Alba Iulia, a încetinit la momentul în care a văzut Renault-ul că derapează, însă a fost prea târziu. Impactul a fost frontal, deosebit de puternic, resturi din ambele autoturisme fiind împrăştiate pe câteva zeci de metri. În urma impactului, toţi cei patru ocupanţi ai autoturismului Renault au decedat. La fel şi şoferul Daciei. 

Trei dintre persoanele decedate, din Renault, erau din Turda, iar şoferul responsabil de accident din Câmpia Turzii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite