Carmen Amariei s-a transferat la Hypo Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Amariei, clujeanca ce în trecut a evoluat şi la „U“ Jolidon“, a semnat un contract pe un an cu echipa campioană a Austriei, Hypo Viena. Angajamentul handbalistei se poate prelungi în cazul în care austriecii vor dori să o păstreze pentru încă un sezon

Interul Carmen Amariei va juca începând cu sezonul viitor la Hypo Viena, una dintre echipele puternice ale Europei. Actualmente la FCK Handbold, în Danemarca, Amariei a semnat deja contractul şi se va alătura noii sale echipe la începutul lunii iulie.

Potrivit presei austreace, în lotul pentru sezonul viitor al echipei Hypo Viena se va afla şi extrema stângă Gitte Aaen şi vedeta interul Kristine Lunde Borgersen, ambele de la Viborg. Sora geamănă a lui Borgersen, Katrine Lunde Haraldsen, va părăsi şi ea pe Viborg, semnând deja pe trei sezoane cu Gyor ETO (Ungaria), conform Mediafax.

„Sunt foarte fericită de acest angajament, care îmi va permite să mai joc handbal de înaltă clasă, în Liga Campionilor. Voi juca la o echipă foarte titrată în handbalul european, la care au mai fost multe handbaliste române înaintea mea. Sper să avem un parcurs bun în sezonul viitor, în toate competiţiile în care vom participa", a declarat Carmen Amariei, miercuri, pentru sursa citată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite