Capul clanului ţigănesc care a cutremurat un sat întreg a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spiritele s-au calmat doar la intervenţia mascaţilor
Spiritele s-au calmat doar la intervenţia mascaţilor

Florin Filip, bărbatul care a ordonat devastarea a şapte case din satul clujean Suceagu, pentru prinderea celui care se presupune că i-ar fi bătut fiica, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Citeşte şi
Scandal între clanurile de ţigani din Cluj: mai multe case au fost devastate (FOTO)
Şapte ţigani sunt urmăriţi penal după scandalul monstru dintre clanuri

Judecătoria Cluj a dispus, astăzi, arestarea pentru 29 de zile a lui Florin Filip, în vârstă de 35 de ani, pentru distrugere, violare de domiciliu, vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Alături de el a fost arestat preventiv şi Aldar Filip, de 19 ani.

Ei sunt doi dintre autorii scandalului monstru, care a avut loc miercuri în localitatea clujeană Suceagu. Aproximativ 30 de ţigani din localitatea Floreşti au năvălit în casele celor din satul Suceagu, în căutarea lui pe Albert Miko, pentru a se răzbuna pe faptul că acesta ar fi bătut-o pe fiica lui Florin Filip, şeful clanului floreştean.

Şapte case au fost devastate, fiinduţle sparte geamurile, iar unele familii au rămas şi fără mobilă, aceasta fiind distrusă cu bâtele de către gruparea floreşteană. Localnicii acuză că au fost şi jefuiţi de clanul lui Filip.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite