Capitala culturală europeană participă la un târg de vacanţe din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Una dintre capitalele culturale europene din acest an, oraşul ungar Pecs, participă cu un stand special la Târgul de Vacanţe deschis, vineri, la Cluj-Napoca, la eveniment fiind prezent şi viceprimarul localităţii, Martha Kuntz.

La târg participă peste 40 de firme - agenţii de turism, companii aeriene -, iar Primăria Cluj-Napoca a pus la dispoziţia vizitatorilor un microbuz care va face, la intervale regulate, tururi ale oraşului, pentru vizitarea unor obiective turistice.

„Avem un stand al Pecs-ului, oraş înfrăţit cu Cluj-Napoca, şi care este în acest an capitală culturală europeană, dar şi un stand al consiliilor judeţene Cluj şi Prahova şi al Salinei Turda”, a declarat pentru Mediafax Codruţa Vântu, organizator al evenimentului. În cadrul târgului mai există standuri ale Consiliului Judeţean Cluj, Consiliul Judeţean Prahova, dar şi Salina Turda, modernizată recent printr-o finanţare europeană.

În cadrul târgului, este expusă, de asemenea, şi o iurtă mongolă pentru cei care doresc să viziteze Mongolia.

Târgul de Vacanţe, care se întinde la Expo Transilvania pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi, va fi deschis până duminică, iar organizatorii aşteaptă în acest interval peste 25.000 de vizitatori.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite