Candidatul PDL la Primăria Câmpia Turzii, Ioan Vasinca, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Vasinca a decedat la vârsta de 58 de ani
Ioan Vasinca a decedat la vârsta de 58 de ani

Actualul primar al municipiului Câmpia Turzii şi candidatul PDL pentru un nou mandat la Primărie la alegerile din 10 iunie, Ioan Vasinca, a decedat în noaptea de joi spre vineri. Ioan Vasinca se afla de mai multe zile internat în spital la Cluj-Napoca. Decesul a survenit la Clinica Medicală III din Cluj-Napoca.

Potrivit viceprimarului din Câmpia Turzii, Vasile Horaţiu Bretoiu, acesta avea o afecţiune la ficat. Vasinca era de profesie inginer şi avea 58 de ani. Timp de 16 ani a ocupat funcţia de şef secţie oţelăria electrică la S.C.Industria Sârmei S.A., şase ani a fost ales în funcţia de viceprimar al municipiului şi opt ani în funcţia de primar al Câmpiei Turzii, din anul 2001 până în prezent. Ioan Vasinca era favorit să câştige un nou mandat la Primăria Câmpia Turzii.

"Cu inimile zdrobite de durere, anunţăm decesul Primarului municipiului Câmpia Turzii, inginerul Ioan Vasinca. Un pios omagiu şi aducere aminte celui care timp de 16 ani a fost în slujba comunităţii. Uitarea nu-i va şterge niciodata chipul lui blând şi sufletul său generos. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Colectivul Primăriei municipiului Câmpia Turzii", este mesajul postat pe site -ul Primăriei Câmpia Turzii.

Preşedintele PDL Câmpia Turzii, Cristian Haiduc, a declarat, vineri, că "decesul lui Vasinca înseamnă o mare pierdere pentru PDL, pentru că nu mai avem candidat la Primăria Câmpia Turzii".

"Vasinca suferea de o boală incurabilă şi era internat de două săptămâni în spital. PDL nu va susţine niciun alt candidat, iar în semn de respect pentru memoria domniei sale membrii partidului vor pune ştampila pe buletinul de vot pe poziţia unde figurează Ioan Vasinca", a spus Haiduc.

Ioan Vasinca ocupa şi primul loc pe lista de consilieri locali a PDL Câmpia Turzii.

Pentru Primăria Câmpia Turzii candidează Ioan Moldovan - independent, Andrei Bene - UDMR, Avram Marius Gal - PC, Radu Hanga - USL, Alexandru Tulai - PRM, Morar Marian - UNPR, Ienei Iacob Eugen - PNŢCD şi Vasile Tod - Partidul Poporului Dan Diaconescu.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite