Candidaţii ARD Cluj şi-au depus dosarele de candidatură la parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii ARD Cluj şi-au depus, luni, dosarele de candidatură la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj, liderii Alianţei sperând să obţină la alegeri cât mai multe mandate de parlamentar.

Cei 14 candidaţi ai formaţiunilor componente ale ARD Cluj - PDL şi Forţa Civică - s-au prezentat, luni, la BEJ Cluj şi şi-au depus candidaturile în faţa preşedintelui biroului, judecătorul Monica Trofin, transmite corespondentul MEDIAFAX. Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, candidat pentru un nou mandat de deputat, a declarat că ARD are cea mai serioasă listă de candidaturi din judeţul Cluj, "oameni care au experienţă în domeniile din care vin, dar şi parlamentari în funcţie care doresc încă un nou mandat".

Cea mai serioasă listă
"Am depus dosarele de candidaţi pentru alegeri din partea ARD Cluj şi cred că avem cea mai serioasă listă de candidaturi, sunt oameni care au experienţă în domeniile din care vin, dar şi parlamentari în funcţie care doresc încă un nou mandat. Sunt convins că la Cluj, ARD va face ceea ce trebuie şi va câştiga un număr însemnat de mandate. În 2012 ne propunem să câştigăm cât mai multe mandate de parlamentari, iar ARD să aibă un scor consistent la Cluj", a spus Buda. El a afirmat că îşi doreşte în campania electorală o luptă a proiectelor, "în care fiecare candidat să vină şi să spună ceea ce doreşte să facă pentru comunitate în Parlament".  "Suntem pregătiţi de o bătălie foarte dură, care a şi început pe alocuri", a adăugat Daniel Buda.

Cine sunt candidaţii
Lista ARD Cluj pentru Camera Deputaţilor îi cuprinde, în ordinea colegiilor, pe Adrian Papahagi (PDL), Daniel Buda (PDL), Petru Călian (PDL), Adrian Gurzău (PDL), Felicia Gheorghiu (FC), Mihaela Suciu (PDL), Rareş Rusu (PDL), Mircea Irimie (PDL), Alexandru Coroian (PDL) şi Gabriela Leş (FC), în timp ce la Senat candidează Alin Tişe, Ovidiu Călin, Ramon Moldoveanu şi Cristian Haiduc, toţi de la PDL. La alegerile din 2008, PDL a avut şase parlamentari - patru deputaţi şi doi senatori.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite