Candela care levitează, lansată în premieră la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul se va desfăşura până sâmbătă la Cluj
Târgul se va desfăşura până sâmbătă la Cluj

Mănăstiri din România şi Ucraina, turnătorii de clopote din Europa, ateliere de mobilier liturgic, ateliere de vitralii şi producători şi importatori de odoare bisericeşti sunt câţiva dintre expozanţii Târgului Internaţional de Veşminte, Icoane, Cărţi şi Obiecte Bisericeşti, care va debuta joi la Cluj.

O candelă care levitează, icoane ruseşti ferecate în aur şi argint, clopote acţionate de pe telefonul mobil, dar şi o biserică unicat, realizată din covoare vor fi expuse la Târgul Internaţional de Veşminte, Icoane, Cărţi şi Obiecte Bisericeşti, care va avea loc la Cluj-Napoca, începând de joi.

Candela care levitează va fi lansată în premieră pentru piaţa bisericească ortodoxă la Cluj. În cadrul evenimentului va mai fi prezentată şi o biserică unicat realizată din covoare personalizate, cu o suprafaţă de 40 metri pătraţi.

Organizatorii vor aduce la târg şi vinul liturgic de Santorini, folosit la Muntele Athos.

Târgul va fi inaugurat de episcopul vicar al Mitropoliei Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, Vasile Someşanul, şi de un sobor de preoţi şi diaconi şi se va desfăşura la Expo-Transilvania până sâmbătă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite