Cancelarul german vine la Cluj după alegeri (revista presei locale)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele locale care apar astăzi scriu despre vizita programată la Cluj a cancelarului Germaniei, Angela Merkel sau despre amenzile acordate pentru programul „Laptele şi Cornul”.

Cancelarul german vine la Cluj după alegeri. Angela Merkel va sosi la Cluj-Napoca în a doua jumătate a lunii decembrie, la invitaţia rectorului Universităţii Babeş-Bolyai, Andrei Marga. Aflat la inaugurarea Universităţii Ebraice din Berlin, rectorul UBB Andrei Marga a fost primit la Cancelaria Federală în vederea stabilirii detaliilor pentru vizita pe care o va întreprinde cancelarul Germaniei, Angela Merkel, la Cluj pentru primirea titlului de Doctor Honoris Causa al UBB Cluj. Citiţi mai multe în Ziua de Cluj.


Amenzi de peste 90.000 lei pentru “Laptele şi Cornul” distribuite şcolarilor şi preşcolarilor. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a aplicat, în cursul lunii octombrie, 17 amenzi contravenţionale în valoare de 91.000 lei, iar pentru 30.150 kg produse lactate şi de panificaţie improprii consumului a dispus oprirea definitivă de la distribuire. Controalele au vizat 363 de şcoli, 175 grădiniţe, 30 de producători şi 13 distribuitori.
În judeţul Cluj, copiiilor de la mai multe şcoli generale nu le-au fost aduse cornurile două zile, iar în alte şcoli s-a constatat că produsele lactate nu au fost distribuite patru zile consecutiv. Potrivit ANPC, acelaşi operator economic care nu a distribuit patru zile consecutiv produsele lactate unor şcoli din judetul Cluj. Articolul complet în Ziarul Făclia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite