Cluj: Locuinţe la jumătate de preţ pe Câmpului - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Locuinţe la jumătate de preţ pe Câmpului - revista presei locale
Cluj: Locuinţe la jumătate de preţ pe Câmpului - revista presei locale

Presa locală scrie astăzi despre scăderea preţurilor la locuinţele noi din Cluj, despre deschiderea stagiunii la Teatrul Maghiar de Stat. Mai puteţi citi despre concurenţa vinotecilor din Cluj, dar şi despre cea de-a treia săptămâna de protest al magistraţilor clujeni.

Locuinţe la jumătate de preţ pe Câmpului: Cele mai ieftine locuinţe în reşedinţa de judeţ au preţuri de la 650 euro/mp. Proprietarii vând apartamente cu 38.000 pe Turzii sau 40.000 în centru. Diferenţa între 650 şi 850 euro/mp sau între 700 şi 800 euro/mp pentru un apartament în Cluj-Napoca o fac extrasul de Carte Funciară (CF) sau graba proprietarului locuinţei de a încasa banii. Citiţi în Ziua de Cluj.

Stagiunea la TMS se deschide cu "Trei surori": Spectacolul "Trei surori" da vineri, 18 septembrie startul stagiunii 2009-2010 la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca. Intre premierele pe care Teatrul Maghiar de Stat (TMS) le pregateste pentru publicul clujean fac parte "Nascut pentru niciodata", de Andras Visky, "Demonii", de Dostoievski, sau "Strigate si soapte", de Ingmar Bergman. Mail multe în Monitorul de Cluj.

Îşi îneacă milioanele în vinoteci. În timpul crizei, colecţionarii nu au renunţat la pasiunea pentru vinurile scumpe. Chiar dacă se spune că banii s-au împuţinat, iubitorii de vin nu renunţă la pasiunile lor. Potrivit proprietarilor de vinoteci din oraş, anul acesta s-au cumpărat şi sticle de vin de cîteva mii de lei bucata. Citiţi în Foaia Transilvană.

Magistraţii clujeni au intrat în cea de-a treia săptămână de protest. Magistraţii, procurorii, grefierii şi personalul auxiliar din cadrul instanţelor clujene au intrat în cea de-a treia săptămâna de protest. Citiţi mai multe în Făclia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite