Campionii, campionii, ole, ole, ole! Titlul la baschet revine la Cluj după 15 ani (Galerie Foto şi Video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nebunie la Cluj după meciul șase al finalei la baschet masculin, dintre “U” Mobitelco și CSU Asesoft Ploiești. Clujenii au câștigat cu un coș în ultima secundă și și-au adjudecat titlul de campioni, după 4-2 la general

Sală arhiplină, atmosferă incendiară și o echipă care știa că nu avea voie să rateze victoria în meciul șase al finalei, pentru că altfel o aștepta un meci decisiv infernal la Ploiești.

image

Zis și făcut! Fără să exceleze în spectacol, la finalul unei partide slabe, “U” Mobitelco a cucerit titlul de campioană și fanii erau în delir. Ploieștenii au condus o singură dată, cu 1-0, iar în rest pe teren a fost o unică echipă, cea a Clujului.

image

La capătul unui meci în care a condus în permanență, formația lui Marcel Țenter s-a văzut egalată când mai erau patru secunde de joc și meciul mergea către prelungiri. În ultima secundă, Tyler Morris a marcat un coș absolut fenomenal, de la 15 metri, și titlul a ajuns la Cluj. 64-61 și a urmat nebunia.

image

Sute de fani au pătruns pe parchetul Sălii Sporturilor, unde au sărbătorit alături de favoriți o victorie uriașă împotriva rivalei de moarte. Tyler Morris a fost eroul care și-a auzit numele din gurile a 3000 de fani, iar apoi nu putea rata baia din Someș.

image

Jucătorii s-au aruncat în apă, sub priviriile a sute de fani pentru care nimic nu mai conta și urlau din răsputeri: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!“. Citeşte aici amănunte despre eroul meciului, Tyler Morris, precum şi despre titlurile câştigate până acum de echipa clujeană.

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite