Cluj: Campanie împotriva exploatării sexuale a femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Campanie împotriva exploatării sexuale a femeilor
Cluj: Campanie împotriva exploatării sexuale a femeilor

Poliţiştii clujeni vor desfăşura o acţiune de informare a cetăţenilor cu privire la pericolele traficului de fiinţe vii. Acţiunea se va desfăşura azi, începând cu ora 12.00, la ştrandul "Sun".

Acţiunea „Omul cu două feţe” este organizată de Inspectoratul General al Poliţiei Române şi are ca scop creşterea conştientizării populaţiei cu privire la riscurile traficului de persoane. Campania se desfăşoară în cadrul proiectului de twinning Phare Ro 06 IB JH 08 „Consolidarea capacităţii instituţionale pentru prevenirea traficului de persoane în România” şi are sloganul „Tu contezi!".

Proiectul este implementat de către de Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane împreună cu Institutul Ludwig Boltzmann pentru Drepturile Omului din Austria, Fundaţia Germană pentru Cooperare Juridică Internaţională şi Centrul European pentru Drept Public din Grecia, iar grupurl ţintă este format din femeile între 16-25 ani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţia de Proximitate, alături de Centrul Regional Cluj Napoca al Agenţiei Naţionale  Împotriva Traficului de Persoane, va organiza azi, începând cu orele 12.00, o acţiune de informare a tinerilor în ştrandul "Sun", ocazie cu care vor fi distribuite materiale informative cu recomandări de prevenire a traficului de persoane.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite