Campania „Medicii cu care Clujul se mândreşte“ se apropie de final. Cine crezi că e pe primul loc?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujul îşi caută medicii de cinci stele
Clujul îşi caută medicii de cinci stele

În luna octombrie, „Adevărul" a lansat campania „Top 5 medici cu care Clujul se mândreşte". Clujenii au avut ocazia de a-şi desemna medicii favoriţi după cele patru criterii stabilite la începutul campaniei.

Clasamentul cu cei mai buni cinci medici din Cluj a fost întocmit ţinându-se cont, în proporţii egale, de voturile cititorilor, de cele ale redacţiei şi ale unui juriu de specialitate. Criteriile care au stat la baza desemnării celor mai buni medici din Cluj au fost performanţele fiecărui cadru medical în parte, reputaţia şi integritatea, CV-ul, studiile aprofundate, cursurile de specializare pe care le-a urmat, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus.

Lunea trecută (7 noiembrie) aţi aflat povestea medicului clasat pe locul 5, prof. dr. Radu Căpâlneanu, cardiolog, iar două zile mai târziu aţi putut citi despre prof. dr. Constantin Ciuce, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca şi, totodată, medic primar la Clinica Chirurgie I, specializat în chirurgie generală şi chirurgie vasculară.

Locul trei a fost ocupat de medicul Cristian Ursu de la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj, iar pe locul doi se situează dr. Sanda Patrichi, neurologul care conduce de cinci ani Spitalul Clinic de Recuperare, şi prof. dr. Nicolae Hâncu, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Miercuri, 16 noiembrie, veţi cunoaşte numele medicului care s-a clasat pe primul loc în acest top.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite