Campania „1000 de cocori“: Clujenii pot ajuta sinistraţii din Japonia, cumpărând obiecte japoneze sau donând bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O credinţă populară nipona spune că cel care reuşeşte să plieze o mie de cocori din hârtie, va primi drept răsplată împlinirea unei dorinţe. „Dorinţa noastră este ca Japonia să să îşi revină cât mai repede“, spune Adela, una dintre promotoarele campaniei „1000 de cocori“, organizată de firma Yamatoya - Casa Japoniei.

„Îi invităm să ni se alăture pe toţi cei care simt compasiune fată de tragediile petrecute. Donaţiile se pot face la sediul nostru, din Piaţa Mihai Viteazu, de luni până vineri între orele 10:00-18:00. Vă mulţumim!”, spune anunţul campaniei.

YamatoYa (Casa Japoniei) s-a întemeiat în anul 2005 şi are ca scop apropierea Japoniei de România sub o paletă largă de activităţi ce acoperă diferite domenii: de la cursuri de limbă japoneză şi activităţi culturale realizate de personal de specialitate până la intermedierea afacerilor şi oferirea suportului pentru cetăţeni japonezi.

Cei care cumpără obiecte sau domează bani pentru sinistraţi, pleacă acasă cu câte o broşă din hârtie, în formă de cocor (origami).

De la începutul campaniei şi până acum a fost strânsă suma de 2.500 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite